Skip to main content

Referenties & getuigenissen

“Dankzij House of Wolves en hun tailor-made begeleiding kon ik doorgroeien naar een verantwoordelijke functie binnen onze bedrijven groep. Onze afdeling doet het merkelijk beter dan andere afdelingen en we worden dan ook gezien als het model voor de hele groep. Onze directie is fier op onze resultaten, en dat merken we in de appreciatie en de samenwerking. We zitten in een heel competitieve markt en maken hier echt het verschil.”

“De begeleiding van House of Wolves voelde aan als een groeipad en ik kon steeds bij hen terecht in geval van twijfel. House of Wolves zag de mogelijkheden in mezelf en liet me die opzoeken en gebruiken. Ik probeer dit nu ook in mijn teams te doen.”

“K.  Productie manager”

“Met een heel intense samenwerking hebben we een mooie nieuwe organisatie kunnen neerzetten waarbij we een verlieslatend bedrijf hebben omgetoverd tot het paradepaardje binnen onze bedrijvengroep. House of Wolves zette intense samenwerkingen op met leveranciers waardoor we zelf de ruimte, tijd EN budgetten konden vrijmaken om onze eigen nieuwe fabriek te ontwerpen, te bouwen en in gebruik te nemen. House of Wolves zorgde ervoor dat we in enkele jaren degelijke fundamenten konden leggen aangaande onze kennis en onze kunde konden verankeren binnen de groep zonder oogkleppen voor te houden. De menselijke manier van werken en samenwerken heeft grote vruchten afgeworpen, waarvoor we nog steeds dankbaar zijn”

“G. Plant & Operations Manager”

“Het was door de werkwijze van House of Wolves dat we inzicht kregen in hoe waardevol de link tussen onze Marketing afdeling en het operationele en productiegegeven van ons bedrijf wel is. Dit om ons bedrijf en onze producten ten volle te begrijpen en ze zo optimaal te kunnen promoten. House of Wolves ging echter verder dan dat en toonde aan hoe we onze werking nog kunnen versterken door een goed begrip van de data van ons bedrijf via een uitgebreide kennis van ons eigen ERP systeem. Want ook daar ligt de kracht van de House of Wolves… van A tot Z, van productie over operations en ERP tot Marketing. Door de allesomvattende samenwerking met de House ontdekte ik bovendien in mezelf een interesse en talent voor het verder uitbouwen van ons ERP systeem, afgestemd op de noden van onze afdeling. Dit versterkte mijn persoonlijke rol binnen het bedrijf enorm. En het uiteindelijke resultaat is een meer data driven Marketing afdeling die blijft scoren dankzij een uitgebreide kennis van data binnen handbereik. En dat is goud waard! Net als de ondersteuning van en de samenwerking met The House of Wolves! Onderliggende talenten herkennen, versterken en optimaal uitbouwen dat is hun kracht.”

“N, Marketing Manager”