Skip to main content

Opleidingen

TASAY

  • Algemene opleiding rond operations management en hoe omgaan met mensen in een veranderende productieomgeving.
  • Met deze opleiding maak je je medewerkers meer inzetbaar, verstaanbaar en haal je iedereen mee aan boord van je roedel om je doelen te bereiken. Op maat van de deelnemers leggen we de punten van een efficiënte, duurzame en menselijke onderneming uit en passen we deze toe. We komen tot duidelijke inzichten in collega’s, processen en manieren van denken, en zoeken samen naar een correcte manier van samenwerken, verbeteren en groeien.
  • In deze opleiding gaan we over verschillende aspecten en kijken we naar het verleden, heden en de toekomst, zowel onsite als offsite. Zo bekomen we even de nodige afstand en herbronning.

Team & Trust
Adaptation
Speed
Ambition
You

Specifieke opleidingen op maat van de uitdagingen en noden van jouw bedrijf

  • Uptime, kosten en vooral toegevoegde waarde transparant weergeven
  • Hoe de toegevoegde waarde van jezelf en je team verhogen?

Individuele opleidingen, trainingen en advies op maat voor professionals

op aanvraag

We kijken samen naar jouw uitdaging en zien wie jou het best kan bijstaan. Heb je bv. een specifieke nood aangaande boekhouding of HR? Dan gaat House of Wolves op zoek gaat naar een topexpert binnen die domeinen!

Team events

House of Wolves organiseert team events waar samen plezier maken en bijleren hand in hand gaan. Het opleidingsgedeelte focust zich steeds op de noden binnen productieomgevingen (bv. change management, adaptivity,…) en kan worden aangepast aan de noden van jouw bedrijf of team.

Retraites

Tijdens onze retraites gaan we samen met jou of je productiemanager(s) één of meerdere dagen in afzondering om in vertrouwen bepaalde veranderingsplannen af te toetsen en op punt te stellen, zonder dat anderen binnen je bedrijf daar op dat moment al van op de hoogte zijn. Ook voor het vervolgens discreet leggen van connecties (bv. mogelijke kopers, consultants,…) kan je indien gewenst op ons vertrouwen.